Zpět na DISKUZE

Odysea Smartistán - Uložiště

Co je to ta synchronizace mezi PC, tabletem a telefonem? Když vypnu gmail, vždy se mi objeví oznámení: "Jste odhlášeni - Synchronizace je pozastavena. Vaše záložky, historie, hesla a další data se již nesynchronizují do účtu, ale zůstávají uložena v zařízení. Chcete-li synchronizaci obnovit, přihlašte se. Přihlásit se - Pokračovat." Tomuto sdělení nerozumím a nevím tedy jak se zachovat. Mám nový počítač a toto se mi objevuje, na tom starém nic takového se nezjevovalo.
Obrázek autora
Ivana Čepková
Před 24 dny (02.07.2021 17:08)
Byl tento dotaz užitečný?
Obrázek autora
Hana Tomková
Před 18 dny
Dobrý den, synchronizace mezi PC, tabletem a telefonem znamená, že data z obou zařízení se nahrávají do vzdáleného úložiště na internetu. Tato data máte bezpečně chráněna svým heslem do vzdáleného úložiště. V případě telefonu Android a na počítači díky prohlížeči Google Chrome se data nahrávají do vzdáleného úložiště účtu Google a budou tak přístupná ze všech zařízení, ke kterým jste přihlášená pomocí stejného Google účtu. Nejvíce je to vidět právě na Gmailu, kde zprávy přijaté a odeslané nejsou uloženy v zařízení, ale v internetu v zabezpečeném Google účtu, díky tomu se po přihlášení do emailu dostaneme k naší e-mailové schránce z jakéhokoliv zařízení a můžeme číst přijaté zprávy a odesílat nové. To, co Vám hlásí Váš počítatč, se týká synchronizace prohlížeče, kde se mezi zařízeními můžou synchronizovat právě uložené záložky / oblíbené stránky, hesla, historie atd. Do prohlížeče Google Chrome se na počítači můžete přihlásit trvale. To znamená, že synchronizace bude probíhat vždy a po načtení Gmailu se nebudete muset přihlašovat. Více informací zde: https://support.google.com/chrome/answer/185277?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=cs&oco=0 Dále je užitečné synchronizovat kontakty nebo fotografie.
Byla tato odpověď užitečná?
Načítání